Giriş Kayıt
Eric Bempong

Eric Bempong


Oyuncu

Eric Bempong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.4 397
2018 Dram Oyuncu 7.8 182
2018 Gizem Oyuncu 7.1 412
2015 Komedi Oyuncu 6.0 635
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 7
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019