Giriş Kayıt
Craig Canning

Craig Canning


Dublör, Oyuncu

Craig Canning, dublör, oyuncu.

The Guvnors (2014), Top Dog (2014), Rise of the Footsoldier Part II (2015), Viking Destiny (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2018 Oyuncu 3.7 150
2018 Aksiyon Dublör 4.1 513
2016 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.3 198
2015 Biyografi Dublör 5.3 1,146
2014 Gerilim Oyuncu
Dublör
5.8 2,608
2014 Suç Dublör 5.1 1,400
2013 Korku Oyuncu 2.2 139
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019