Giriş Kayıt
Ada Sokolovic

Ada Sokolovic


Görsel Efekt

Ada Sokolovic, görsel efekt.

(2014) Mali Budo (2014), (2014) Mamula (2014), (2016) Train Driver's Diary (2016), (2014) Atomski zdesna (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görsel Efekt 7.2 800
2016 Korku Görsel Efekt 3.4 1,155
2014 Komedi Görsel Efekt 5.6 842
2014 Dram Görsel Efekt 4.1 2,370
2014 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,938
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019