Giriş Kayıt
Bianca Armbruster

Bianca Armbruster


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Bianca Armbruster, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.2 254
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.4 299
2016 Komedi Set Dekoratörü 5.6 449
2016 Gerilim Sanat Bölümü 5.0 174
2015 Gerilim Sanat Yönetmeni 3.2 30
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019