Giriş Kayıt
Ken'ichi Suzumura

Ken'ichi Suzumura (44)


Oyuncu

Ken'ichi Suzumura, 12 Eylül 1974 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1974
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 148
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 579
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 4,281
2001 Animasyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018