Giriş Kayıt
Ken'ichi Suzumura

Ken'ichi Suzumura (44)


Oyuncu

Ken'ichi Suzumura, 12 Eylül 1974 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1974
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 151
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 591
2005 Animasyon Oyuncu 8.6 4,386
2001 Animasyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019