Giriş Kayıt
Haley Louise Jones

Haley Louise Jones (30)


Oyuncu, Kameraman

Haley Louise Jones, 23 Şubat 1989 Johannesburg, Güney Afrika doğumlu oyuncu, kameraman.

Einstein (2017) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1989
Doğum Yeri: Johannesburg, Güney Afrika
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 4.7 29
2017 Suç Oyuncu 6.4 140
2017 Komedi Oyuncu 6.5 178
2015 Suç Oyuncu 6.7 90
2013 Komedi Oyuncu 6.6 68
2012 Komedi Oyuncu 6.2 18
2012 23 Aksiyon Kameraman 5.8 3,648
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (187,341) The Big Bang Theory (5,998) The 100 (2,541) Killing Eve (1,986) Vikings (1,579) Warrior (1,573) The Flash (1,542) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,472) Arrow (956) The Blacklist (898)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019