Giriş Kayıt
Bhanu Prakash Reddy Yenumula

Bhanu Prakash Reddy Yenumula


Görsel Efekt, Animasyon

Bhanu Prakash Reddy Yenumula, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
8.2 88,166
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 15,618
2014 Aksiyon Animasyon 8.5 35,353
2014 Komedi Görsel Efekt 8.2 5,988
2014 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 163

Kara Sinek
2012 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
7.9 15,169
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 7,388
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 1,470
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018