Giriş Kayıt
T.J. Jacques

T.J. Jacques


Sesler, Müzisyen

T.J. Jacques, sesler, müzisyen.

The Outfield (2015), Powerless (2017), Lip Sync Battle (2015), Gus (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Sesler 4.6 73
2017 Dram Sesler 4.9 459
2017 Kısa Metraj Sesler 6.3 46
2017 Komedi Sesler 6.4 5,847
2016 Gerilim Sesler 4.2 416
2016 Komedi Sesler 7.4 114
2016 Suç Sesler 8.1 9,649
2016 Komedi Sesler 7.7 91
2016 Komedi Sesler 6.6 107
2015 Komedi Sesler 4.2 186
2015 Komedi Sesler 5.1 773
2015 Müzik Sesler
Müzik
7.4 3,212
2015 Dram Sesler 2.9 956
2015 Suç Sesler    
2014 Romantik Sesler 6.6 25
2014 Aksiyon Sesler 4.9 33
2013 Komedi Sesler 5.1 1,201

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Sesler 7.7 12,194

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Sesler 8.3 780,624
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019