Giriş Kayıt
Ryota Ohsaka

Ryota Ohsaka


Oyuncu

Ryota Ohsaka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 7.2 606
2021 Animasyon Oyuncu 8.6 3,806
2020 Animasyon Oyuncu 7.5 1,082
2019 Animasyon Oyuncu 6.9 181
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 295
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 6,960
2017 Animasyon Oyuncu 8.3 23,543
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 7,517
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,706
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 172
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 5,650
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 468
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 126
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 6,428
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,783
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 10,405
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 3,266
2015 Oyuncu 7.2 2,174
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 16,440
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 3,060
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 3,055
2014 Animasyon Oyuncu 6.6 131
2014 Animasyon Oyuncu 8.6 29,786
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 4,414
2014 Animasyon Oyuncu 6.2 71
2014 Oyuncu 6.8 350
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 994
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 1,221
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 382
2013 Animasyon Oyuncu 9.0 370,382
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 7,405
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 302
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 728
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 2,121
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 4,301
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 231
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 280
2012 Komedi Oyuncu 7.7 4,528
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 4,248
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 23,972
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022