Giriş Kayıt
Shanvi

Shanvi


Oyuncu

Shanvi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 8.3 881
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 478
2014 Komedi Oyuncu 6.8 37
2013 Dram Oyuncu 6.1 57
2012 Romantik Oyuncu 5.6 128
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019