Giriş Kayıt
John Carey

John Carey


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

John Carey, müzisyen, oyuncu, müzisyen.

Sihirbazlar Çetesi 2 (2016), Hızlı ve Öfkeli 8 (2017), Ninja Kaplumbağalar (2014), Mumya (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Müzik 6.4 10,968

Mumya
2017 Aksiyon Müzik 5.5 148,265

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Müzik 6.7 174,505
2017 Aksiyon Müzik 6.0 89,222

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Müzik 5.2 76,274
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Müzik 3.9 7,979

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Müzik 6.5 208,997

Suç/lu
2016 Aksiyon Müzik 6.3 50,544

Gizli Dosya
2015 Biyografi Müzik 6.8 16,799
2015 Western Müzik 6.3 797

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Müzik 7.4 630,975

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Müzik 5.8 190,617

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Müzik 5.8 60,279
2014 Macera Müzik 5.7 963
2011 Animasyon Müzik 6.7 1,984
2010 Aksiyon Müzik 7.4 60,428
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019