Giriş Kayıt
Claire Frederiksen

Claire Frederiksen


Oyuncu

Claire Frederiksen, oyuncu.

Guinevere (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.2 9,774

Yalın Ayak
2014 Komedi Çeşitli 6.6 21,101
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,344

Şeytanın Günü
2014 Korku Oyuncu 4.1 15,418

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 209,014

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 9,836

Kampanya
2012 Komedi Oyuncu 6.1 117,739
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019