Giriş Kayıt
Storm Reid

Storm Reid (20)


Oyuncu

Storm Reid, 01 Temmuz 2003 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Zamanda Kıvrılma (2018), Dehşetin Yüzü 2 (2023), Don't Let Go (2019), Sleight (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 2003
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.7 m
5.3 (3 Oy)
  • Currently 106.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşetin Yüzü 2
2023 20 Korku Oyuncu 5.9 17,702

Kayıp
2023 20 Dram Oyuncu 7.1 27,393
2023 Aksiyon Oyuncu 8.8 502,478
2022 19 Aksiyon Oyuncu 3.7 14

The Suicide Squad: İntihar Timi
2021 18 Aksiyon Oyuncu 7.2 403,746

Görünmez Adam
2020 17 Dram Oyuncu 7.1 252,476
2019 16 Dram Oyuncu 6.4 12,704
2019 Dram Oyuncu 8.3 234,281
2019 Biyografi Oyuncu 8.8 136,523

Zamanda Kıvrılma
2018 15 Macera Oyuncu 4.3 47,588
2017 14 Komedi Oyuncu 4.8 1,156
2016 13 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,220
2016 13 Aile Oyuncu 5.0 385
2015 12 Korku Oyuncu 5.8 77

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 43,872

12 Yıllık Esaret
2013 10 Biyografi Oyuncu 8.1 737,115
2012 9 Dram Oyuncu 6.8 150
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
1996 News Oyuncu 3.2 913
1994 News Oyuncu 3.2 950
1981 News Oyuncu 3.6 2,742
1952 News Oyuncu 4.6 2,436
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024