Giriş Kayıt
Evan Arnold

Evan Arnold


Yapımcı

Evan Arnold, yapımcı.

Savaştan Sonra (2017), Elvis & Nixon (2016), Billionaire Boys Club (2018), The Midnight Man (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı 5.6 7,021

Savaştan Sonra
2017 Dram Yapımcı 7.4 32,250
2016 Korku Yapımcı 4.8 2,316
2016 Komedi Yapımcı 6.4 11,772

Dedektif Galban
2016 Suç Çeşitli 4.3 11,197

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Çeşitli 7.2 101,370
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019