Giriş Kayıt
Owen Teague

Owen Teague (20)


Oyuncu

Owen William Teague, 08 Aralık 1998 Tampa, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Frekans (2016), Walt Before Mickey (2015), (2017) O (2017), (2015) Bloodline (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Owen William Teague
Doğum Tarihi: 08 Aralık 1998
Doğum Yeri: Tampa, Florida, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 20 Dram Oyuncu 6.4 12,543

O
2017 19 Dram Oyuncu 7.4 347,721

Frekans
2016 18 Aksiyon Oyuncu 4.3 21,707
2015 17 Dram Oyuncu 5.9 1,334
2015 Dram Oyuncu 8.0 38,432
2015 17 Biyografi Oyuncu 5.9 5,296
2015 17 Romantik Oyuncu 5.6 1,621
2013 15 Dram Oyuncu 5.7 610
2011 Dram Oyuncu 8.9 303,680
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 1,088
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019