Giriş Kayıt
Effron Heather

Effron Heather


Kameraman, Oyuncu

Effron Heather, kameraman, oyuncu.

Love Child (2014), Bay Pip (2012), (2012) The Sapphires (2012), (2013) A Place to Call Home (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 7.7 915
2013 Dram Kameraman 8.3 2,749

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Kameraman 7.3 419,410
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 2,638

Bay Pip
2012 Dram Kameraman 7.2 3,236
2012 Biyografi Kameraman 7.1 11,770
2008 Komedi Kameraman 7.3 1,533
2000 Macera Kameraman 7.1 19,658
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018