Giriş Kayıt
Effron Heather

Effron Heather


Kameraman, Oyuncu

Effron Heather, kameraman, oyuncu.

Love Child (2014), Bay Pip (2012), (2012) The Sapphires (2012), (2013) A Place to Call Home (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 7.7 925
2013 Dram Kameraman 8.3 2,891

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Kameraman 7.3 423,754
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 2,759

Bay Pip
2012 Dram Kameraman 7.2 3,268
2012 Biyografi Kameraman 7.0 11,890
2008 Komedi Kameraman 7.4 1,546
2000 Macera Kameraman 7.1 19,806
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019