Giriş Kayıt
Cornelia Ivancan

Cornelia Ivancan


Oyuncu

Cornelia Ivancan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.6 13
2018 Dram Oyuncu 7.0 3,473
2018 Gerilim Oyuncu 6.0 30
2017 Komedi Oyuncu 4.9 2,464

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 48,065
2014 Komedi Oyuncu 6.3 719
2013 Suç Oyuncu 8.1 64

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Oyuncu 6.2 36,107
2013 Komedi Oyuncu 6.6 68
2012 Suç Oyuncu 6.5 107
2012 Komedi Oyuncu 6.7 52
2010 Suç Oyuncu 8.0 18
2006 Suç Oyuncu 7.0 73
2004 Aile Oyuncu 6.6 48
2003 Suç Oyuncu 5.2 115
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 136
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019