Giriş Kayıt
Vicente Ortiz Gimeno

Vicente Ortiz Gimeno


Müzisyen, Müzisyen

Vicente Ortiz Gimeno, müzisyen, müzisyen.

Pet (2016), An Honest Liar (2014), The Rezort (2015), Nieve negra (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik 7.8 455
2018 Komedi Müzik 5.8 1,536
2018 Müzik 5.7 134

Avcı'nın İntikamı
2017 Aksiyon Müzik 5.5 6,501

Tadeo Jones 2: Hazine Avcısının Maceraları ve Kral Midasın Sırrı
2017 Animasyon Müzik 6.2 2,157
2017 Suç Müzik 6.2 4,194
2016 Korku Müzik 5.7 14,060
2016 Müzik 6.5 149
2016 Aksiyon Müzik
Müzik
4.6 1,518
2016 Belgesel Müzik 7.7 163

Hesaplaşma
2016 Dram Müzik 5.3 13,639
2016 Dram Müzik    

Cesur Horoz
2015 Animasyon Müzik 5.8 848

Minyonlar
2015 Animasyon Müzik 6.4 195,318
2015 Korku Müzik 5.3 7,494
2015 Komedi Müzik 5.0 1,779
2015 Aksiyon Müzik 5.7 1,145
2014 Belgesel Müzik 7.4 113
2014 Dram Müzik 6.8 377
2014 Belgesel Müzik 7.5 8,471
2014 Suç Müzik 6.3 789
2014 Komedi Müzik 4.6 314
2014 Dram Müzik 6.5 1,760
2014 Biyografi Müzik 6.6 830
2013 Komedi Müzik 6.4 956
2013 Komedi Müzik 4.4 227
2011 Tarihi Müzik 8.3 1,539
2009 Belgesel Müzik 8.8 3,777
1988 Belgesel Müzik 8.4 1,380
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019