Giriş Kayıt
Carrie Wampler

Carrie Wampler


Oyuncu

Carrie Wampler, oyuncu.

(2012) Mavi Göl: Uyanış (2012), (2011) Austin & Ally (2011), (2016) Maximum Ride (2016), (2017) The Yellow Birds (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.63 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.7 2,272
2017 Suç Oyuncu 8.6 94,993
2016 Aksiyon Oyuncu 3.8 3,851

Karlar Kraliçesi 2
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,987
2014 Dram Oyuncu 6.5 630
2013 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 21

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Oyuncu 5.6 12,097
2011 Komedi Oyuncu 6.0 7,762
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019