Giriş Kayıt
Ebru Ojen Sahin

Ebru Ojen Sahin


Oyuncu

Ebru Ojen Sahin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.4 84
2014 Kısa Metraj Oyuncu 4.6 77
2014 Dram Oyuncu 7.5 17
2013 Dram Oyuncu 5.0 514
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10
2012 Dram Oyuncu 4.5 56
2011 Dram Oyuncu 5.8 704
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019