Giriş Kayıt
Louis Sallerson

Louis Sallerson


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Louis Sallerson, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzun Kabus
2018 Korku Yapımcı 3.2 16,476
2018 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 2,363
2018 Korku Yapımcı 6.4 5

Dehşet Yolu
2017 Korku Yönetmen Asistanı 5.4 3,093
2017 Western Yönetmen Asistanı 7.9 7
2017 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 243
2016 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.5 495
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 2,450
2016 Yönetmen Asistanı 2.9 40
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 28
2015 Korku Yapımcı 4.8 2,413
2014 Komedi Çeşitli 4.5 4,520

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 247,137
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019