Giriş Kayıt
Alan Hanna

Alan Hanna


Kameraman, Yapımcı, Editör

Alan Hanna, kameraman, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı 3.8 150
2016 Aksiyon Yapımcı
Editör
3.7 1,418
2015 Korku Kameraman 3.5 577
2013 Korku Kameraman 3.7 393

Tamirat Tadilat
2003 Belgesel Kameraman 8.3 2,297
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019