Giriş Kayıt
Avery Pursell

Avery Pursell


Yapımcı

Avery Pursell, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Reality-TV Yapımcı 7.7 1,649
2013 Belgesel Yapımcı 6.7 2,203
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 6,696
2007 Reality-TV Çeşitli 7.5 9,687
2005 Game-Show Yapımcı 7.1 16,836
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019