Giriş Kayıt
Fiona Fu

Fiona Fu


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Fiona Fu, oyuncu, yapım yöneticisi.

Power Rangers (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 90,627
2016 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi    

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 8.1 65,657
2015 Suç Oyuncu 4.7 116

Anchoring in Seattle
2013 Komedi Çeşitli 6.4 1,998
2011 Belgesel Çeşitli 7.7 18
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019