Giriş Kayıt
Jon Lee Morris

Jon Lee Morris


Oyuncu

Jon Lee Morris, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: John Lee Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Oyuncu 6.2 1,619
2014 Komedi Oyuncu 1.8 6,995

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.4 28,475
2014 Aksiyon Oyuncu 3.0 888

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Oyuncu 7.6 87,468
2013 Komedi Oyuncu 3.7 1,837

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 383,909

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 20,141
2013 Komedi Oyuncu 5.2 960
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,915

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Oyuncu 6.8 10,359

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Oyuncu 6.0 6,120
2012 Dram Oyuncu 6.8 47,803
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,489
2012 Fantastik Oyuncu 5.3 236

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,922
2012 Suç Oyuncu 3.8 735
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019