Giriş Kayıt
Brooke Bortell

Brooke Bortell


Kostümcü, Sanat Bölümü

Brooke Bortell, kostümcü, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 8.5 64,062

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Kostüm Bölümü 5.1 14,060
2015 Komedi Çeşitli 6.6 70,744

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon 0 6.4 159,460
2015 Dram Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
8.0 38,129
2013 Suç Çeşitli 6.0 316
2013 Dram Çeşitli 3.6 355
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019