Giriş Kayıt
Monica Rene'e Anderson

Monica Rene'e Anderson


Oyuncu

Monica Rene'e Anderson, oyuncu.

Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.9 43,595

13 Günah
2014 Korku Çeşitli 6.3 29,016

Daire
2014 Gizem Oyuncu 6.3 46,092
2014 Dram Çeşitli 6.7 14,355

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 384,795
2014 Suç Oyuncu 5.8 3,196

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Çeşitli 8.1 566,037

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 179,791
2013 Komedi Çeşitli 5.0 1,651

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,185,053

Şanslı Biri
2012 Dram Oyuncu 6.5 92,821
2009 Komedi Oyuncu 5.5 3,228

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 11,110
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019