Giriş Kayıt
Ajun Perwira

Ajun Perwira


Oyuncu

Ajun Perwira, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.5 29
2012 Komedi Oyuncu 4.8 25
2012 Dram Oyuncu 5.8 15
2011 Komedi Oyuncu 5.0 19
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019