Giriş Kayıt
Ajun Perwira

Ajun Perwira


Oyuncu

Ajun Perwira, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.5 28
2012 Komedi Oyuncu 4.8 25
2012 Dram Oyuncu 5.8 15
2011 Komedi Oyuncu 5.0 19
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,043) Arrow (1,662) Outlander (1,286) Supernatural (1,158) Better Call Saul (980) La Casa de Papel (947) The Last Ship (941) Titans (925) Doctor Who (821) Friends (688)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018