Giriş Kayıt
Marcus Bradford

Marcus Bradford (35)


Oyuncu, Yapımcı

Marcus Alan Bradford, 01 Eylül 1983 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Witchula (2017) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marcus Alan Bradford
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1983
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Marcus A. Bradford
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 35 Aksiyon Yapımcı 6.1 9
2016 33 Korku
Yapımcı
3.2 172
2015 32 Komedi Oyuncu 5.7 215
2015 32 Gerilim Kameraman 2.5 447

Şeytanın Gözleri
2014 31 Dram Oyuncu 6.0 15,551
2014 31 Komedi Oyuncu 3.7 2,311
2014 31 Dram Çeşitli 6.5 834
2014 31 Aksiyon Kameraman
Sanat Bölümü
Oyuncu
Çeşitli
6.3 10
2013 30 Korku 7.1 8
2013 30 Korku Kameraman 4.1 69
2013 30 Korku Oyuncu
Kameraman
3.6 126
2013 30 Dram Oyuncu
Çeşitli
4.8 1,461
2013 30 Kısa Metraj Yapımcı 8.7 21
2013 30 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 19
2013 30 Komedi
Oyuncu
5.4 540
2013 30 Korku 4.9 541
2012 29 Suç Yapımcı
5.1 516

17 Yaşında Kaçırıldı
2012 29 Dram Çeşitli 5.8 836
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,787
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,563
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019