Giriş Kayıt
Jesuita Barbosa

Jesuita Barbosa


Oyuncu

Jesuita Barbosa, oyuncu.

Praia do Futuro (2014), Serra Pelada (2013), Dövme (2013), Cine Holliúdy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.2 54
2018 Dram Oyuncu 5.2 288
2018 Dram Oyuncu 8.6 56
2017 Komedi Oyuncu 6.2 212
2016 Dram Oyuncu 9.0 457
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 470
2016 Dram Oyuncu 7.9 108
2015 Dram Oyuncu 5.2 126

Çöplük
2014 Macera Oyuncu 7.2 18,492
2014 Dram Oyuncu 6.1 2,325

Dövme
2013 Dram Oyuncu 6.7 1,298
2013 Macera Oyuncu 7.0 1,259
2013 Kısa Metraj Oyuncu 5.2 233
2012 Komedi Oyuncu 7.0 817
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019