Giriş Kayıt
Joana Gusmão

Joana Gusmão


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Joana Gusmão, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.2 24
2017 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 95
2016 Dram Yapımcı 5.9 154
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 228
2013 Belgesel Yapım Yöneticisi 5.9 31
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019