Giriş Kayıt
Jordan Haj

Jordan Haj (29)


Oyuncu

Jordan Haj, 01 Ekim 1988 Prague, Çekoslavakya, now Çek Cumhuriyeti doğumlu oyuncu.

"Gympl s (r)ucením omezeným" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1988
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya, now Çek Cumhuriyeti
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 28 Komedi Oyuncu 4.5 1,865

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 57,703
2014 26 Romantik Oyuncu 1.8 6
2014 Komedi Oyuncu 7.7 36
2014 Dram Oyuncu 6.5 2,392
2013 25 Dram Oyuncu 5.9 313
2009 Komedi Oyuncu 6.8 108
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018