Giriş Kayıt
Jordan Haj

Jordan Haj (30)


Oyuncu

Jordan Haj, 01 Ekim 1988 Prague, Çekoslavakya, now Çek Cumhuriyeti doğumlu oyuncu.

"Gympl s (r)ucením omezeným" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1988
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya, now Çek Cumhuriyeti
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 28 Komedi Oyuncu 4.5 2,706

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 59,447
2014 26 Romantik Oyuncu 1.6 12
2014 Komedi Oyuncu 7.6 91
2014 Dram Oyuncu 6.6 2,785
2013 25 Dram Oyuncu 6.0 388
2009 Komedi Oyuncu 6.8 118
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018