Giriş Kayıt
Jordan Haj

Jordan Haj (30)


Oyuncu

Jordan Haj, 01 Ekim 1988 Prague, Çekoslavakya, now Çek Cumhuriyeti doğumlu oyuncu.

"Gympl s (r)ucením omezeným" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1988
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya, now Çek Cumhuriyeti
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 28 Komedi Oyuncu 4.5 2,587

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 58,452
2014 26 Romantik Oyuncu 1.8 6
2014 Komedi Oyuncu 7.7 36
2014 Dram Oyuncu 6.6 2,746
2013 25 Dram Oyuncu 5.9 313
2009 Komedi Oyuncu 6.8 108
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018