Giriş Kayıt
Meg Donnelly

Meg Donnelly (22)


Oyuncu

Meg Elizabeth Donnelly, 25 Temmuz 2000 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Meg Elizabeth Donnelly
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 2000
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,806
2022 22 Aile Oyuncu 5.6 421
2020 Komedi Oyuncu 5.7 2,925
2018 Müzikal Oyuncu 6.0 6,047
2008 Komedi Oyuncu 6.3 1,251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022