Giriş Kayıt
Katrine Rosenthal

Katrine Rosenthal


Oyuncu

Katrine Rosenthal, oyuncu.

Sülün Katilleri (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 436
2018 Dram Oyuncu 7.7 393

Sülün Katilleri
2014 Suç Oyuncu 7.1 14,166
2014 Dram Oyuncu 6.8 819

Köprü
2011 Suç Oyuncu 8.7 45,538
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018