Giriş Kayıt
Juliana Potter

Juliana Potter


Dublör, Oyuncu

Juliana Potter, dublör, oyuncu.

This Is Us (2016), Yellowstone (2018), A Deadly Adoption (2015), Nicky, Ricky, Dicky & Dawn (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Dublör    
2018 Dram Dublör 8.4 5,784
2018 Bilim-Kurgu Dublör 6.1 1,308

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Dublör 6.0 37,813
2017 Komedi Dublör 7.1 16,740
2017 Dram Dublör 5.3 1,685

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Dublör 6.1 42,942
2016 Komedi Dublör 8.8 62,898

Korku Seansı 2
2016 Korku Dublör 7.4 175,920

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 53,066
2016 Komedi Dublör 5.4 36,549

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Dublör 6.2 5,869
2016 Dram Dublör 5.9 717
2015 Komedi Dublör 4.4 1,036
2015 Dram Dublör 5.7 167
2015 Dram Dublör 4.7 574
2015 Komedi Dublör 5.3 2,018
2014 Komedi Dublör 5.2 1,299
2014 Aksiyon Dublör 5.6 2,033
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018