Giriş Kayıt
Alison Ross

Alison Ross


Senarist, Yapımcı

Alison Ross, senarist, yapımcı.

"SheZow" (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist
Yapımcı
5.7 75
2013 Animasyon Çeşitli    
2012 Animasyon Çeşitli    
2012 Animasyon Çeşitli    
2011 Animasyon Çeşitli 7.0 348
2011 Animasyon Çeşitli 6.7 610
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,411) The 100 (2,221) Castle Rock (1,927) Sharp Objects (1,886) La casa de papel (1,798) Preacher (1,625) The Sinner (1,036) Vikings (1,004) Friends (773) Westworld (699)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018