Giriş Kayıt
Anders Erden

Anders Erden


Yapımcı

Anders Erden, yapımcı.

Mars'taki Son Gün (2013), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2011) İrlandalı (2011), (2011) Chalet Girl (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çarpık Evdeki Cesetler
2017 Suç Yapımcı 6.3 10,110
2017 Komedi Yapımcı 4.7 1,869

Direksiyondaki Adam
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 12,029
2016 Biyografi Yapımcı 7.4 20,079
2016 Aksiyon Yapımcı 4.9 8,791
2016 Biyografi Çeşitli 5.2 1,821
2016 Korku Yapımcı 4.8 2,222

Kostümcü
2015 Dram Yapımcı 7.2 415

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Çeşitli 4.6 4,069
2015 Korku Çeşitli 5.7 12,875

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Çeşitli 6.5 133,643

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 165,919
2014 Komedi Yapımcı 6.3 12,820
2014 Dram Yapımcı 5.7 6,238

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Çeşitli 5.5 32,097
2013 Suç Yapımcı 5.7 1,230

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Çeşitli 7.0 6,160
2012 Dram Çeşitli 6.3 2,902
2011 Dram Çeşitli 6.2 14,247
2011 Dram Çeşitli 6.1 993
2011 Komedi Çeşitli 6.3 21,436

İrlandalı
2011 Komedi Çeşitli 7.3 72,772
Film Altyazıları
Upgrade (12,046) Tag (6,506) Deadpool 2 (6,268) Avengers: Infinity War (3,328) Skyscraper (2,542) The Endless (2,317) Adrift (2,063) Ah-ga-ssi (822) Bad Samaritan (800) Down a Dark Hall (748)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,128) The 100 (2,116) La casa de papel (2,087) Better Call Saul (2,086) Suits (1,537) Yellowstone (1,239) Friends (1,119) Black Mirror (1,102) Vikings (1,101) Westworld (1,014)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018