Giriş Kayıt
Kristin Shepherd

Kristin Shepherd


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Görüntü Yönetmeni

Kristin Shepherd, oyuncu, yönetmen, senarist, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.4 881
2017 Korku Oyuncu 6.4 29
2015 Belgesel Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
   
2013 Dram Oyuncu 7.9 55

Koloni
2013 Aksiyon Oyuncu 5.3 40,258
2012 Dram Oyuncu 7.4 3,624
2010 Dram Oyuncu 6.5 232
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019