Giriş Kayıt
Larissa Beck

Larissa Beck


Sanat Bölümü, Kostümcü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Larissa Beck, sanat bölümü, kostümcü, sanat yönetmeni, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Senarist 3.7 150
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.2 2,093
2015 Fantastik Sanat Bölümü 4.6 785
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 953
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 4,565
2013 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
5.0 3,084

Ork Savaşları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 1,731
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019