Giriş Kayıt
Amy Entelis

Amy Entelis


Yapımcı

Amy Entelis, yapımcı.

RBG (2018), Ivory Tower (2014), Whitey: United States of America v. James J. Bulger (2014), (2018) Three Identical Strangers (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı 7.7 9,305
2018 Belgesel Yapımcı 7.6 4,604
2017 Belgesel Yapımcı 5.7 231
2017 Belgesel Yapımcı 7.8 45
2015 Belgesel Yapımcı 7.4 5,481
2014 Belgesel Yapımcı 7.0 1,203
2014 Belgesel Yapımcı 6.8 2,695
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019