Giriş Kayıt
Kevin Langley

Kevin Langley


Görsel Efekt

Kevin Langley, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 50,018

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 233,073

Büyük Düğün
2013 Komedi Görsel Efekt 5.6 43,897

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Görsel Efekt 4.8 41,262

Katil
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.9 65,037

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 41,077

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Görsel Efekt 5.8 33,689

Aşk Oyunu
2012 Komedi Görsel Efekt 5.7 27,223

Kanlı Bitki
2010 Macera Görsel Efekt 3.6 713
2008 Komedi Görsel Efekt 5.8 19,111
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019