Giriş Kayıt
Rebecca Vallera-Thompson

Rebecca Vallera-Thompson


Animasyon

Rebecca Vallera-Thompson, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.8 2,383

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.0 352,085

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 343,802
2014 Animasyon Animasyon 8.3 19,044

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 490,301

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 315,225
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 745
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,080) Castle Rock (3,216) Sharp Objects (2,088) The 100 (2,011) La casa de papel (1,887) Preacher (1,556) Suits (1,165) Vikings (960) Black Mirror (829) Friends (814)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018