Giriş Kayıt
Nathan Jean

Nathan Jean


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Nathan Jean, oyuncu, yönetmen asistanı.

Uzay Yolu Sonsuzluk (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nate Jean
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 29,562
2017 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 255
2017 Animasyon Oyuncu 5.5 830

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 200,592
2015 Dram Oyuncu 5.1 57
2014 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,458
Film Altyazıları
Apostle (3,465) Ant-Man and the Wasp (3,375) The Meg (2,655) Destination Wedding (1,118) UFO (1,081) 22 July (1,069) Deadpool 2 (1,042) The Spy Who Dumped Me (1,015) Skyscraper (860) The Equalizer 2 (728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018