Giriş Kayıt
Nathan Jean

Nathan Jean


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Nathan Jean, oyuncu, yönetmen asistanı.

Uzay Yolu Sonsuzluk (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nate Jean
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 31,482
2017 Suç Yönetmen Asistanı 7.0 689
2017 Animasyon Oyuncu 5.6 1,050

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 202,938
2015 Dram Oyuncu 4.8 74
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,011
Dizi Altyazıları
Vikings (6,380) Supernatural (4,013) The Flash (1,612) Titans (1,584) Outlander (1,392) Arrow (1,303) The Big Bang Theory (1,256) Friends (1,112) La Casa de Papel (1,102) The Protector (850)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018