Giriş Kayıt
Burç Kümbetlioglu

Burç Kümbetlioglu (38)


Oyuncu

Burç Kümbetlioglu, 13 Ağustos 1980 Sivas, Türkiye doğumlu oyuncu.

Ayla (2017) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Sivas, Türkiye
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayla
2017 37 Dram Oyuncu 8.7 25,367
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 321
2017 37 Dram Oyuncu 6.7 56
2015 35 Dram Oyuncu 6.6 112
2014 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,058
2014 Tarihi Oyuncu 5.8 32
2014 34 Dram Oyuncu 6.1 152
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019