Giriş Kayıt
Cody Pottkotter

Cody Pottkotter (35)


Oyuncu

Cody Pottkotter, 09 Mart 1984 doğumlu oyuncu.

The Merchant (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1984
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Aksiyon Oyuncu 7.4 29

Karanlık Yerler
2015 31 Dram Oyuncu 6.2 37,899
2014 30 Korku Çeşitli 5.6 12,429

Kod Adı: Olympus
2013 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 233,804

Teksas Katliamı 3D
2013 29 Korku Çeşitli 4.8 41,459
2013 29 Dram Oyuncu 2.6 160

Gizli Kimya
2013 29 Dram Oyuncu 6.7 28,310

Katil
2012 28 Biyografi Çeşitli 6.9 65,261
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019