Giriş Kayıt
Terrence V. Walker

Terrence V. Walker


Oyuncu

Terrence V. Walker, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Aktör Hazırlanıyor
2018 Komedi Oyuncu 4.9 316
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 2,653

Frekans
2016 Aksiyon Oyuncu 4.3 21,417

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 330,649

Kuralsız
2015 Macera Oyuncu 6.2 195,965

Karışık Aile
2014 Komedi Oyuncu 6.5 104,588
2012 Aile Oyuncu 6.5 2,507
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019