Giriş Kayıt
Kailin Ryan

Kailin Ryan


Görsel Efekt, Editör, Animasyon

Kailin Ryan, görsel efekt, editör, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 522,185

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 188,687

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 194,503

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 296,222
2011 Suç Editorial Department    
2010 Komedi Editorial Department 8.0 13,439
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018