Giriş Kayıt
Gnanasambandam

Gnanasambandam


Oyuncu

Gnanasambandam, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 5.4 438
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,175
2015 Dram Oyuncu 7.6 871
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 469
2015 Komedi Oyuncu 7.2 2,308
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019