Giriş Kayıt
Ayane Sakura

Ayane Sakura


Oyuncu

Ayane Sakura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 8.3 1,156
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 48
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 215
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 4,945
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 88
2017 Animasyon Oyuncu 5.9 124
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 141
2016 Animasyon Oyuncu 6.0 19
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 81
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 2,575
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 1,983
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 1,859
2015 Oyuncu 6.6 55
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 350
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 603
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 7,547
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 3,400
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 224
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 112
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 1,607
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 151
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 363
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 1,799
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 70
2013 Animasyon Oyuncu 5.5 60
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 85
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 221
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 972
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 11,332
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 1,051
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 93
2012 Animasyon Oyuncu 8.0 938
2011 Komedi Oyuncu 7.3 1,155

Işıltılı Ateşböceklerinin Ormanına
2011 Animasyon Oyuncu 7.9 8,866
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 98
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 5,122
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 12
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 923
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018