Giriş Kayıt
Murzy Pagdiwala

Murzy Pagdiwala


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Murzy Pagdiwala, kameraman, görüntü yönetmeni.

Go Goa Gone (2013), Delhi Belly (2011), Mary Kom (2014), (2011) Don 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Kameraman 6.8 9,077
2013 Aksiyon Kameraman 6.6 10,320
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 4.0 317
2011 Aksiyon Kameraman 7.1 46,163
2011 Komedi Kameraman 7.6 24,320
2008 Dram Kameraman 7.8 19,011
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019